EN

Услуги

Услуги

КОНСУЛТАЦИЯ

Когато избираме настилки или оборудване за банята или дома е важно той да е оптималният. Нашият екип от консултанти с професионално обучение ще Ви насочи към правилния избор между разнообразието ни от артикули на доказани и реномирани производители.

3D ПРОЕКТ

С цел улеснение на нашите клиенти, при представата за тяхната баня, ние можем да изработим фотореалистичен 3D проект на помещението. Идейният проект включва 4 визуализации, от различни ъгли, даващи най-добра представа за дизайна и пространството. Повече за изработката на проекти.

ОГЛЕД И ЗАСНЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ

Ако се затруднявате с измерването и заснемането на банята или помещението, което желаете да ремонтирате, ние можем да дойдем на място и да го направим вместо Вас, достатъчно точно и прецизно.

VR ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

За да добиете още по-реалистична представа за Вашата баня, ние можем да изготвим и VR визуализация. С помощта на очилата за виртуална реалност ще Ви пренесем директно в новопроектираната Ви баня. Ще можете да се ориентирате пространствено и да прецените как бихте се чувствали в помещението.

НА БРОЙКА

С цел икономия, улеснение на клиента и по-голяма точност, почти всички модели плочки можете да закупите на бройка.

НАЛИЧНА СТОКА

Разполагаме със собствена складова база и се стараем винаги да поддържаме достатъчно големи наличности от различни типове материали, за да отговорим максимално бързо на Вашите срокове и изисквания.

МОНТАЖ

Ако предпочитате да сте сигурни, че мечтаната Ви баня или друг тип помещение ще се осъществи в пълно съответствие с изготвения проект, ние разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти в областта на монтажа на всякакъв тип плочки и гранитогрес, както и в изграждането на ВиК инсталацията, който е готов да Ви съдейства. При интерес, попитайте в нашия шоурум и ще Ви бъде назначена среща с експерт, който да направи оглед и да изготви оферта за изпълнението на Вашия проект.

ДОСТАВКА

В случай, че поръчката Ви е по-обемна и имате нужда от помощ, ние можем да Ви я осигурим. Разполагаме със собствен транспорт, с който да доставим стоката в удобно за Вас време, срещу скромно заплащане, с което да покрием разходите. Тъй като ценим нашето и Вашето време поръчките, поръчани онлайн се доставят БЕЗПЛАТНО за град София.

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

При нужда можем да изготвим различни типове мебели за баня по поръчка, в зависимост от желанията на клиента и възможностите на материала. За целта трябва да ни предоставите чертеж или подробна скица на търсения артикул и да изберете от предоставените в нашия шоурум материали.

ДУШ КАБИНИ, ПАРАВАНИ И ОГЛЕДАЛА ПО ПОРЪЧКА

Разполагаме със стъкларски екип с дългогодишен опит, който е готов да Ви съдейства с всички процеси от вземането на размери до доставката и монтажа на желания поръчков стъклен артикул. Така можете да сте сигурни за качественото изпълнение на Вашите душ кабина или огледало от производството до монтажа.

За Ваше улеснение, ние от ЕСТЕТИКО предлагаме изготвянето на 3D фотореалистичен проект на банята Ви. Той ще Ви улесни да визуализирате идеята за помещението си възможно най-точно и прецизно, до последния детайл. В заисимост от нуждите на клиента, проектите за баня, които изгтвяме биват два вида: идеен и технически.
Shopping Cart