fbq('track', 'Purchase', { content_ids: [event.productId], content_type: 'product', value: event.totalAmount, currency: event.currency }); fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: event.productId, content_type: event.contentType }); fbq('track', 'FastOrder', { product_id: event.productId, value: event.totalAmount, currency: event.currency });

Проекти

25 март 2019
Проекти

Баня „Тоналност“ си поставя за цел да оползотвори пространството по възможно най-добрия начин. Организацията и обзавеждането на помещението са решени, така че да предоставят уют и удобство за своите ползватели.
    Помещението се разделя на две основни зони, като отводняването е предвидено, така че да подсигури максимална функционалност и удобство при експлоатация. Обособяването на части от банята е подчертано и с избора на плочи и обзавеждане. Високата част, където са обособени душ пространството и зоната за релакс се явява като опозиция на по-ниския обем, чието предназначение е да бъде достъпен и удобен за базовите нужди на ползвателите през цялото време от денонощието. Разделението е подчертано от подбора на елементи в двете части на банята. В декорацията на „релакс“ зоната преобладават по-сложните форми и наситените цветове, на фона на които изпъква свободностоящата вана Dea, с нейната луксозна и стерилна визия. От друга страна, „сухата“ част на банята, където обзавеждането е далеч по-наситено е решена с широкоформатни и по-монотонни плочи, които да приглушат динамиката на обзавеждането.

Това, което обединява иначе различните зони на баня „Тоналност“ е лекотата и изяществото на избраните серии керамика /Tesi и Connect Air/, допълвани от елегантния дизайн на совбодностоящата вана Dea.Позиции: