Естетико - всичко за банята

КОНСУЛТАЦИЯ

 

Когато избираме настилки или оборудване за банята или дома е важно той да е оптималният. Нашият екип от консултанти с професионално обучение ще Ви насочи към правилния избор между разнообразието ни от артикули на доказани и реномирани производители.

 

3D ПРОЕКТ

 

С цел улеснение на нашите клиенти, при представата за тяхната баня, ние  можем да изработим фотореалистичен 3D проект на помещението. Идейният проект включва 4 визуализации, от различни ъгли, даващи най-добра представа за дизайна и пространството. Повече за изработката на проекти

 

VR ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

 

За да добиете още по-реалистична представа за Вашата баня, ние можем да изготвим и VR визуализация. С помощта на очилата за виртуална реалност ще Ви пренесем директно в новопроектираната Ви баня. Ще можете да се ориентирате пространствено и да прецените как бихте се чувствали в помещението.

 

ОГЛЕД И ЗАСНЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ

 

Ако се затруднявате с измерването и заснемането на банята или помещението, което желаете да ремонтирате, ние можем да дойдем на място и да го направим вместо Вас, достатъчно точно и прецизно.

 

НА БРОЙКА

 

С цел икономия, улеснение на клиента и по-голяма точност, почти всички модели плочки можете да закупите на бройка.

 

НАЛИЧНА СТОКА

 

Разполагаме със собствена складова база и се стараем винаги да поддържаме достатъчно големи наличности от различни типове материали, за да отговорим максимално бързо на Вашите срокове и изисквания.

 

ДОСТАВКА

 

В случай, че поръчката Ви е по-обемна и имате нужда от помощ, ние  можем да Ви я осигурим. Разполагаме със собствен транспорт, с който да доставим стоката в удобно за Вас време, срещу скромно заплащане, с което да покрием разходите.

Тъй като ценим нашето и Вашето време поръчките, поръчани онлайн се доставят БЕЗПЛАТНО за град София.

Твоята количка

Количката е празна.
Общо: 0.00лв.
ПРИКЛЮЧИ ПОРЪЧКАТА