Естетико - всичко за банята

За Ваше улеснение, ние от ЕСТЕТИКО предлагаме изготвянето на 3D фотореалистичен проект на банята Ви. Той ще Ви улесни да визуализирате идеята за помещението си възможно най-точно и прецизно, до последния детайл. В заисимост от нуждите на клиента, проектите за баня, които изгтвяме биват два вида: идеен и технически.

 

ИДЕЕН ПРОЕКТ

Чрез идейния проект лесно и бързо ще имате възможността да визуализирате идеята за визията на Вашата мечтана баня. С помощта на нашия екип от консултанти и дизайнери ще можете да реализирате и най-смелите си идеи, а и да получите такива от нас.

Ако пък се затруднявате с визията, ние ще дадем най-доброто от себе си да Ви помогнем с идеи и съвети, базирани на дългогодишния ни опит в сферата.

За реализацията на идейния 3D проект от Вас се изисква единствено да разполагате с коректни размери на банята Ви.

 

ИДЕЙНИЯТ ПРОЕКТ НА БАНЯТА ВКЛЮЧВА: 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПРОЕКТ

Техническият проект представя доста по-специализирана и комплексна услуга. Подходяща е за бани, при които има особености в размерите на стените или по-специфичен растер, по който трябва да се редят плочите. Важен аспект от този тип проект е, че майсторът разполага с чертежи, с разгъвки на стени, чупки и ниши, по които да се ръководи при изготвяне на монтажа. В чертежите са обосновани и нужните отстояния за монтаж на оборудването за баня, съобразено с одобрените актуални архитектурни стандарти.

Освен всичко това, техническият проект включва и изработването на технически скици, схеми и чертежи на мебели за изработка по индивидуален проект. По този начин, отново с помощта на нашия екип от дизайнери, ще можете да реализирате далеч по-персонални решения за Вашата баня.

 

ТЕХНИЧЕСКИЯТ ПРОЕКТ НА БАНЯТА ВКЛЮЧВА: 

Твоята количка

Количката е празна.
Общо: 0.00лв.
ПРИКЛЮЧИ ПОРЪЧКАТА